Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(632 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
ania,sylwek napisał: Hm,czyżbym wyczuwała ludzka złośliwość??
ALEŻ... skądże ....
Czy Ja pisałem coś do CIEBIE...? .
Masz szczęście ,że admin odpowiedział na Twoje wątpliwości .... .
bo być może odpowiedział bym Tobie jak się kogoś miesza w błocie...
...A UWIERZ MI , MAM W TYM WPRAWĘ i to WIELOLETNIĄ ...
Pracuję w budownictwie i nie raz produkowałem zaprawę i beton... to na mieszaniu składników się znam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
ania,sylwek rebisz
(ania,sylwek)
Nowicjusz
ulv72 napisał:
hej

przypuszczam, ze gabrielowi chodzi o to, ze wielu uzytkownikow zamieszcza nowe watki-pytania o to, co wielokrotnie zostalo juz przerobione na forum i powiela sie w poprzednich watkach... a do ktorych taki wlasnie uzytkownik wraca, zamiast najpierw wrzucic sobie kombinacje wyrazow-hasel do wyszukiwarki forum i znalezc odpowiedzi na swoje pytania... jeszcze przed zalozeniem kolejnego, powtarzajacego sie wlasnie watku-pytania...to owszem moze nuzyc po jakims czasie...

niemniej... to nie znaczy, ze nie otrzymasz satysfakcjonujacej cie odpowiedzi w kolejnym poscie od kolejnego uzytkownika
wiec warto czasem zaczekac kilka dni a na posty nie bedace konkretna odpowiedzia na temat watku, wystarczy zwyczajnie nie zwracac uwagi

pozdrawiam, d

Witam, no byc moze Gabrielowi o to chodzilo, a propo odpowiedzi to otrzymalam konkretna
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok